Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 ianuarie 2012

BMW Seria 5 Vorsteiner VMS - Bestia neagra


Prezentarea programului de Vorsteiner VMS serie special conceput şi fabricat pentru BMW seria 5 F10. Pachetul VMS constă intr-o usoară pre-PREG pachet aerodinamic din fibra de carbon pentru vehiculele echipate cu pachetul M fabrica Tech aero.


Pachetul de carbon Vorsteiner VMS include un add-on spoiler fata, difuzor spate si un capac punte element de spoiler pentru a completa pachetul aero. Pentru a completa noul caracter sportiv al acestui nou sedan sport ne-am dezvoltat o toba finala fiind reglat tot sistemul de esapament, precum şi o colecţie de 20 şi 21 inch jante forjate.

 Spoiler-ul frontal VMS cu design nou a fost special conceput pentru a se potrivi cu BMW seria 5 F10 vehicule de serie cu pachetul optional M Tech. Spoilerul fata nu numai creează un echilibru si finalitate , functional la front-end, dar este, de asemenea, fara indoiala frumos si precis.


Spoiler spate VMS add-on include un capac de carbon pachetului de "solduri" suplimentare a fost creat pana la sfarsitul noului front şi se extinde de asemenea elegant la coada capacului portbagajului din fabrică pentru a distinge vehiculul de alte masini de producţie standard. VMS Spoiler spate este compatibil cu toate BMW seria 5 F10 cu pachetul M .

Difuzorul VMS rezistent la temperaturi ridicate facut din carbon înlocuieşte unitatea de plastic din fabrica si se monteaza cu clipsuri cu precizie in toata bara de protecţie spate originala. Designul acestui difuzor spate isi trage radacinile de la linia noastra GTS-V cu elementele sale semnatura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu