Faceți căutări pe acest blog

marți, 29 noiembrie 2011

Noul BMW M5



Are abilitatea de a pulveriza un supercar în timp ce in el se afla patru persoane aflate într-un confort masiv. Anvelopele fumega cum nu ai crede.




În ciuda acceleraţiei, oferă viteză şi o desfăşoară, acest lucru nu este o masina brutala, animalica, chiar şi cu toate butoanele avansate pana la 11. Noul BMW seria 5 este o masina mare, o masina grea, de izolare şi Noul BMW M5 este aceeaşi. Acesta este un M5 care este destinat în primul rând oamenilor de afaceri carora le place condusul, mai degrabă decât şoferilor care fac afaceri.


Puristii s-ar putea lua în râs că puternicul Divizia M a evitat tradiţionale turatii ridicate, aspirat natural V10 pentru un motor V8 twin-turbo. Dar acesta nu este un grup motopropulsor obişnuit de inductie fortata: cu 552 cai putere si 680 Nm cuplu este masina M cea mai puternica. Şi un timp de 62 mph 0-de 4,4 secunde, un timp 0-124 mile pe oră de 13,4 secunde si o viteza maxima de 190 mph este nimic de batjocorit. Excepţia cazului în care vă aflaţi în scaunul pasagerului, desigur.


Fără îndoială, vom vedea o versiune Touring destul de repede, dar dacă nu aveţi animale, nu trebuie să va abateti de la un salon. M5 este la fel de mare şi confortabil ca orice alt 5-Series.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu