Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Volkswagen a prezentat un nou model : Passat alltrack

Asemănător modelelor Allroad din gama Audi, Volkswagen a lansat o versiune intitulată Alltrack a lui Passat Variant. Diferența dintre Allroad și Alltrack este că cel din urmă poate fi comandat doar cu tracțiune față.




Este un fel de Audi A4 allroad destinat celor cu bugete mai reduse. Pretul de pornire fiind in jurul valorii de 30.000 euro


Volkswagen construieste pe baza popularitatii modelului Passat prin lansarea unei versiuni ce va atrage clientela dornica de expeditii in afara asfaltului. In comparatie cu un Passat Variant clasic, modelul Alltrack beneficiaza o garda mai mare la sol precum si de unghiuri de atac si degajare mai bune.


Cu scopul de a evidentia posibilitatile superioare in teren accidentat, Alltrack are spoilere asemanatoare cu un SUV si insertii din plastic in zona rotilor pentru a proteja tabla in cazul unor incursiuni in zone dificile. 




Pentru inceput, Alltrack va fi disponibil cu doua motoare pe benzina (1.8 TSI 160 CP, 2.0 TSI 210 CP) si binecunoscutul motor diesel 2.0 TDI in doua variante de putere 140 si 170 CP. Cele mai puternice motoare sunt oferite in standard cu sistemul de tractiune integrala 4Motion si transmisie automata DSG. 






Pentru versiunea cea mai populara (2.0 TDI/140 CP) Volkswagen va oferi sistemul 4Motion contra-cost. Interiorul a ramas indentic cu cel al unui Passat standard. Ramane de vazut, atunci cand vor fi anuntate preturile, unde se situeaza Passat Alltrack fata de Tiguan si Touareg.




Volkswagen Passat alltrack va fi lansat cel mai probabil in aprilie 2012, primele exemplare urmand sa fie livrate clientilor la inceputul verii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu