Faceți căutări pe acest blog

vineri, 4 februarie 2011

BMW Seria 5 by Lumma Design & TopCar - Un fel de Hulk negru


Dupa o lunga perioada de asteptare, duo-ul ruso-german TopCar & Lumma Design a dezvaluit in toata intunecimea sa noul CLR 500 RS2! Si, in cazul in care te intrebai, pozele live nu lipsesc.
Creatiile semnate de rusii de la Top Car sau nemtii de la Lumma Design nu sunt recunoscute ca fiind dintre cele mai subtile, insa cand cele doua companii isi dau mana pentru o singura creatie rezultatul final este demn de un film cu Hulk. Doar uita-ta la acest CLR 500 RS2!

 Capota din fibra de carbon pentru noul BMW Seria 5? De ce nu? Doar nici extensiile pentru aripi nu lipsesc. De asemenea, spoilerul fata se bucura de cele mai uriase prize de aer pe care le-ai vazut vreodata. Mai mult de atat, LED-urile nu lipsesc, noile praguri laterale accentueaza aspectul musculos al bavarezului, in timp ce spoilerul spate vine la pachet cu un difuzor realizat din fibra de carbon.

La final, linia portbagajului este completata de un eleron destul de subtil, un nou set de jante si-a facut aparitia, in timp ce nuanta de negru mat ne arata ca si noul Seria 5 are o parte intunecata. Interiorul pastreaza o nota clasica, bucurandu-se de accente de galben si insertii de carbon.





Sub capota, singurul detaliu cunoscut este numarul cailor putere: 380! In ceea ce priveste pretul, zvonurile indica suma de 136.933 euro.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu