Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 aprilie 2011

BMW Seria 6 cu pachet M Sport - Prima imagine oficiala!

Multumita unei reclame publicate intr-un ziar olandez, noul-si-atragatorul BMW Seria 6 cu pachet M Sport se vede nevoit sa renunte la intimitate si isi dezvaluie toate secretele in fata curiosilor.




Prezentat in urma cu aproximativ o luna, noul BMW Seria 6 Coupe se pregateste sa primeasca o doza extra de sportivitate multumita deja-celebrului pachet M Sport. Asa cum se poate observa si din aceasta unica fotografie disponibila, partea frontala beneficiaza de un aspect mult mai agresiv, ce se remarca in special printr-un spoiler cu prize de aer de dimensiuni generoase si prezenta nelipsitelor LED-uri. In plus, un nou set de praguri laterale nu lipseste de pe lista cu ingrediente, in timp ce partea din spate va fi cel mai probabil inzestrata cu un spoiler usor redesenat, plus difuzor de aer. Nota finala este data de noul set de jante cu design in cinci spite duble.


De asemenea, nu este exclus ca viitorii clienti sa poata opta si pentru accesorii de interior (volan, pedale, etc.), respectiv imbunatatiri de ordin tehnic - suspensie modificata, inlaturarea limitatorului de viteza. Momentan nu se cunoaste data la care va fi disponibil pachetul M Sport pentru noul BMW Seria 6 Coupe, insa un lucru este cert - Acesta ne va oferi o prima idee despre cum ar putea arata viitoarea generatie a performantului M6.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu