Faceți căutări pe acest blog

marți, 5 aprilie 2011

Primele poze reale cu noul BMW M5!

Torturati cu fotografii si filme spion fara-de-sfarsit, fanii BMW pot rasufla usurati.Weekend-ul ce tocmai s-a incheiat ne-a adus primele poze reale cu noul M5, constructorul bavarez dezvaluind ultima generatie a modelului sau de performanta in cadrul unui eveniment exclusivist desfasurat la Munchen
.
In urma cu mai bine de o saptamana, bavarezii de la BMW au dezvaluit cea mai noua generatie a modelului de paerformanta M5. Momentan, constructorul din Munchen a prezentat in cadrul unui eveniment restrans o versiune concept, insa mai mult ca sigur varianta de serie nu va aduce mult modificari in comparatie cu ceea ce putem vedea in aceste prime imagini scapate pe internet. Prin urmare, devoratorii de sedanuri super-sport vor fi tratati cu un nou kit aerodinamic, compus dintr-un spoiler fata ce preia o serie de inspiratii de la actualele modele M3 si X5/X6 M, capota motor usor redesenata, spoiler spate cu difuzor inclus si eleron subtil pentru portbagaj. De asemenea, jantele si aripile specifice modelelor M nu lipsesc din pachet, lista cu bunatati continuand cu suspensia modificata, sistemul performant de franare si evacuarea cu patru tobe de esapament. Cel mai probabil prototipul prezentat nu se bucura si de prezenta unui cockpit, insa ne putem astepta ca viitorul BMW M5 sa beneficieze la interior de volan in trei spite, scaune sport, instrumente de bord redesenate, accente specifice si o mana de logo-uri M.

In ceea ce priveste trenul de rulare, acest aspect ramane momentan un mister. Daca este sa dam crezare ultimelor zvonuri sosite chiar din Munchen, cea mai noua generatie a impresionantului BMW M5 va ascunde sub capota un motor V8 twin-turbo de 4.4 litrii, ce va dezvolta undeva in jurul a 578 CP. Intreaga putere va fi transmisa exclusiv rotilor din spate prin intermediul unei transmisii DCT in sapte trepte sau al uneia in opt trepte -  la acest moment, nu se cunoaste cu exactitate cutia de viteze care va echipa modelul bavarez de performanta.


Noul BMW M5 concept va debuta la mijlocul lunii aprilie la Shanghai Motor Show 2011.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu