Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Vezi cum arata noul BMW Seria 5 in viziunea Wald International

Nerabdator pana la primul contact cu viitorul BMW M5? Din pacate nu putem face nimic in aceasta privinta, insa te putem ispiti cu primele imagini si detalii oficiale ale noului pachet de tuning Wald International dezvoltat special pentru recent-lansatul BMW Seria 5.


 La fel ca si in cazul noului Mercedes CLS, compania japoneza a pregatit pentru ultima generatie a modelului BMW Seria 5 un simplu pachet estetic. Modificarile tehnice lipsesc cu desavarsire, insa acest aspect nu ne poate opri din a privi cu admiratie rezultatul final.



Pentru ca noua creatie semnata Wald International chiar stie cum sa iasa in evidenta. Partea frontala se va remarca inca de la prima aparitie multumita unui spoiler cu multiple prize de aer si nelipsitele LED-uri, in timp ce partea din spate a fost inzestrata nu doar cu un spoiler redesenat, ci si cu o pereche de eleroane - unul pentru plafon si unul pentru portbagaj. Dar asta nu e tot. Din pachetul cu modificari nu lipseste nici un nou set de praguri laterale, nota finala fiind insa data de jantele de dimensiuni generoase combinate cu o suspensie mai joasa.


Lista cu bunatati se incheie cu noul sistem de evacuare ce beneficiaza de tips-uri cu design unic, rezultatul fiind un BMW Seria 5 agresiv si elegant in acelasi timp.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu