Faceți căutări pe acest blog

duminică, 1 mai 2011

Zagato celebreaza cu stil 100 de ani de Alfa Romeo

Zagato celebreaza cu stil 100 de ani de Alfa Romeo, iar asta nu poate insemna decat un singur lucru: cel mai probabil vom avea de-a face cu doua vesti - una buna si una rea.

Vestea buna? Casa italiana de design ne incanta privirile cu o noua capodopera pe patru roti, care i se alatura spectaculoasei opere cunoscuta sub numele de TZ3 Corsa. In plus, ambele piese de arta vor vedea capatul liniei de productie si vor celebra cu stil 100 de ani de Alfa Romeo. Vestea proasta? Doar zece exemplare vor fi produse, sansele de a surprinde una dintre cele doua creatii fiind astfel extrem de reduse.


Debutand anul trecut in paradisul de la Villa D'Este, impresionantul TZ3 Corsa va ramane in continuare la stadiul de model unicat. De asemenea, supercarul neoclasic poate fi considerat si o adevarata demonstratie de tehnologie, lista cu picanterii incluzand ingrediente precum motor V8 de 4.2 litri, transmisie secventiala in sase trepte si sasiu realizat din fibra de carbon, peste care cei de la Zagato au turnat o caroserie din aluminiun, sculptata cu cea mai pare pasiune.




Noile Zagato TZ3 Corsa si TZ3 Stradale omagiaza traditia modelelor Alfa Romeo si Zagato, cele doua modele demonstrand in acelasi timp de ce este aproape imposibil sa nu iubesti creatiile semnate de faimoasa casa de design.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu