Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 decembrie 2011

Noul BMW M6!!!


Mai tarziu, în 2012, BMW va introduce noul BMW M6. Construit sub numele de cod F13, modelul high-end M va debuta în 2013 şi va imparti tehnologia cu predecesorul său sedan M5 , dar într-un pachet sportiv. M6 Coupe va fi alături de varianta Cabrio, precum si o noua oferta de divizia M: cu patru uşi Gran M6 Coupe. Poze noi de Creatie Duron Automotive prezinta BMW M6 Coupe, cu un spoiler fata agresiv cu prize de aer verticale pentru perdele de aer, pentru îmbunătăţirea aerodinamicii, mai ales la viteze mari prin reducerea turbulentelor si rezistenta aerului, prin urmare, mai puţin pe pasajele roţilor din faţă. Există, de asemenea, trei prize mari de aer pentru alimentarea cu oxigen a motorului şi a frânei de răcire. La partea din spate, tipic M patru tevi de esapament sunt prezente, împreună cu o încadrare difuzor.
BMW M6 2013 va fi probabil propulsat de o versiune imbunatatita a motorului de 4.4 litri V8, care produc aproape 600 de cai putere. Un motor similar, dar va ieşire mai puţin - 560 CP - apare în noul M5, de asemenea. Puterea este exclusiv indreptata catre rotile din spate şi ar trebui să facă pentru o acceleraţie impresionantă. Un sprint regulat la 100 kph nu este de aşteptat să ia mai mult de 4 secunde. Cu pachetul M Drivers, M6 F13 va avea o viteza de top de 300 km / h.
M6 reproiectat va avea propriile atribute şi caracteristici, în scopul de a contesta stabilite rivalii de la Porsche, Audi, Bentley, Aston Martin, Jaguar si Mercedes-Benz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu