Faceți căutări pe acest blog

vineri, 9 decembrie 2011

Noul Bmw seria 6 Coupe


  BMW seria 6 este un Coupe de lux, urias, care, din fericire, acum arata bine din nou. In interior finisajele sunt pe picior de egalitate cu Audi, si pentru ca e un cruiser bun, e de fapt usor de a trai confortabil spre deosebire de predecesorul sau. Ai posibilitatea de a alege un 640d, 650i un twin-turbo V8 cu 407 cai putere şi 640i turbo cu sase cilindrii si 320 cai putere.

Cel mai impresionant este ca ultima accelereaza de la  0-100 kph in 5.4 secunde si va atinge viteza maxima de, surpriza surpriza, 250 kilometrii pe ora - dar nu este adorabil.
 Aceastuia ii lipseste zgomotul impresionant al unui motor BMW in 6 cilindrii aspirat.

BMW-urile sunt, în general, construite pentru a face faţă efectelor violente din această criză economică, iar acest lucru se simte superb pus împreună.Lumea exterioară este un loc de la distanta în noul sase coupe. Sunt absente orice senzatii de viteza sau de intimitate cu drumul. Capabila sa mearga pe autostrada, la 250 kilometrii pe ora, şi sa vireze la viteze obscene, dar te simti mereu ca stai intr-un pat la un hotel de plus.

Este un GT mare, şi interiorul acesteia uriase. Exista un portbagaj decent de dimensiuni de la 460 litri, dar pentru că este atat de joasa şi atât de lata probabil ca nu este usor de parcat intr-un spatiu stramt.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu